Vintern allt närmare

mini-hostmorgon0823.jpgVaknar till en strålande vacker höstdag med hög och klar luft. Det är en sådan dag då man känner djup tacksamhet bara över att få finnas till. mini-nattis0826.jpgNattkylan har varit sträng och för andra gången på ett par veckor försöker vinterkylan koppla ett grepp och isbelägga sjön. Men mildväder väntas så även denna gång kommer kung Bore att få ge sig.

Under helgen hade jag hjälp av Markus att sätta upp en ventilationshuv på taket och dra ventilationskanaler till kök och badrum. Det blev genast bättre luft i stugan. Det sista fönstret är på plats, så nu kan jag jobba inifrån även med det norra hörnrummet. Lite målningsjobb och några ytterpaneler återstår utomhus. Ytterpanelerna ska upp ch målningsjobbet får vänta tills det blir tillräckligt bra målningsväder. Den chansen minskar för varje dag och går det inte så får det bli till våren.mini-sistafonstret0822.jpg

Massor av jobb är kvar att göra inomhus. Det blir mer än man tänkt sig. När man börjar med något så upptäcker man hela tiden nya saker som finns att göra. Men det gör inget. Jag har ju tid och det mesta är ju jobb som är roligt att göra.

Tack och lov så är jag bra i ryggen nu. Jag har visserligen parkinson att kivas med, men medicinen funkar ganska bra och håller P i schack hyfsat. Det går att jobba, visserligen med lågt tempo, men det gå. Och framförallt så har jag inte ont längre.

13 nov 2012