Slut på lim

Idag har jag jobbat vidare med golvläggning i köket. Närmar mig slutet på gamla köksdelen. Mot nya köket blir det lite trixigt. Måste specialkapa kanten på varje skiva för att det ska passa. Men det ska nog ordna sig. Värre var det att jag fick slut på lim. Får köpa i morgon när jag ändå ska in till Borlänge för att besöka sjukgymnasten.

Skid-VM i längd började idag. Som den sportnörd man är så måste man ju kolla. Härligt med silver av Ida Ingemarsdotter från Sveg. Hon har inte gjort så bra ifrån sig i år. Men när det gäller presterar hon. Härligt! Med Emil Jönsson är det tvärtom. Jag är inte så förtjust i honom. Uppblåst, kaxig och bäst i världen, på träning. När det gäller strular det, eller också orkar han helt enkelt inte. Som idag.

Jag har inget emot lite kaxighet om man presterar. Bra typexempel är Northug och Zlatan. Många har svårt för dem. Men deras kaxighet är en del i deras laddning och deras sätt att tänka positivt för att kunna prestera. Då tycker jag att kaxigheten snarast blir lite charmig. Under ytan är båda två rätt ödmjuka som personer har det visat sig i lite mer närgångna intervjuer.

Hoppsan, en utläggning om kaxighet blev det. Men lim var det… får skriva upp. Det finns mer att föra upp på listan. Fogsvans, tätningsmassa (byggfog) och mat förstås. Det gäller att passa på att inhandla när man är in till civilisationen.

21 feb 2013