Seeegt...

Har haft några dåliga dagar. Svårt att röra mig, kramper, sovit dåligt. Har ändå jobbat på med stugbygget. Igår kväll jobbade jag på med att sätta in en dörr, där det tidigare var ett fönster. mini-dorr0033.jpgHöll på oavbrutet från ett till halv tolv. Allt jag gör går seeegt, därför måste jag nöta på om det ska hända något. Lite frustrerande att allt tar sån tid. Egentligen borde jag ha hjälp av proffs för att snabba upp. Men utgifterna börjar tära på kassakistan. Måste försöka spara utläggen till det allra nödvändigaste. Så det är bara att nöta på. Det får helt enkelt ta den tid det tar.

Utmattad, darrig och stel av kramper hade jag svårt att hade jag svårt att få av mig kläderna och komma i säng igår kväll. Men när jag väl kom i säng somnade jag direkt. Sedan sov jag skönt i över 8 tim. Ovanligt. Så idag känner jag mig betydligt bättre. Ska förresten ta det lite lugnt idag. Som tex att skriva i bloggen på hemsidan.

Dagarna framöver blir det mycket sport i TV. Alpina VM, skidskytte-VM och Nordiska skid-VM. Som den sport-nörd jag är så lär det bli många timmar framför TV-n. Får varva med lite stugbygge och promenader när vädret är vackert.

Vädret, ja de senaste dagarnas mildväder följt av ett par kalla dagar har gett en spegelblank isyta på sjön. Såg flera skridskoåkare på sjön igår när solen sken från en klarblå himmel.. Idag snöar det. Blir det mycket så är det väl slut på skridskoåkning och det blir skidåkning istället.

4 feb 2013