Kärleken kan vänta finns på hemsidan

Nu ligger hela manuset ”Kärleken kan vänta” på hemsidan. Det är den andra delen i min romansvit som för närvarande består av fem fristående romanmanus. Jag har lagt ut ett till fyra kapitel om dagen på min hemsida. Hoppas du som har hängt med och läst har haft nöje av läsningen. Jag redan börjat ta bort de första kapitlen och kommer så småningom att ta bort manuset helt och hållet från hemsidan.

Har du missat de första kapitlen men vill läsa ändå, så finns nu en pdf-fil som innehåller hela boken. Den kommer att ligga några veckor på hemsidan innan den tas bort. Så passa på! Öppna den och läs om du vill. Du får gärna ladda ner den på din dator. Det bjuder jag på. Men kom ihåg att enligt lagen om upphovsrätt, får du inte kopiera, sprida vidare och/eller använda hela eller delar av texten i kommersiellt syfte.

Nästa skrivprojekt för mig blir ”Fat av blå keramik”. Det är den tredje delen i min romansvit. Den har ”legat till sig” nu i ett par tre år utan att jag varit inne och petat i texten. Det betyder att jag med något friskare blick kan gå igenom och bedöma om manuset ska ges ut i tryckt form, som e-bok eller publiceras på min hemsida som jag gjort med ”Kärleken kan vänta”.

Ifall det håller måttet, dvs min egen kravnivå, så kommer jag att redigera och bearbeta texten. Sedan får vi se om det blir utgivning eller ej. Handlingen och huvudkaraktärerna borde kanske intressera en bredare läskrets än de övriga manusen i sviten. Och boktiteln, ”Fat av blå keramik”, kommer inte att ändras. Så mycket kan jag säga redan nu.

Tiden rusar fram mot julen nu. Dagarna bara rinner iväg. Tur är väl det så vi får lite längre och ljusare dagar igen. Novembermörkret utan snö som lyser upp, håller i sig fastän vi är halvvägs inne i december. Bevisligen så blir man trött och deppig av alltför lite ljus. Något som också hindrar är off-perioderna som kommer mellan medicineringen. Förra veckan fick jag testa en ny medicin. Det är en variant som ska injeceras direkt. Alltså inte gå via magsäck och tarmsystem. När jag har en off-period trycker jag in en dos med sprutan. Det ”kickar igång” kroppen på 10-15 minuter. Så nu har man blivit sprutnarkoman på kuppen. :) Jag har tagit 0-3 doser per dag (snitt 1-2 ggr/dag) och jag gissar att det kommer att bli så. Så här långt verkar det lovande. Man blir mera fri att göra saker om man vet att det finns något som får kroppen att funka.

16 dec 2014