Kanelbullar

Hoppsan jag missade visst kanelbullens dag med någon vecka. Nåja, bättre sent än aldrig heter det väl. Nu finns i alla fall kanelbullar ett tag framöver. Någon som är sugen på en fika? Välkommen in och smaka på färska bullar.

Att baka är en av mina favoritsysselsättningar. Vet inte varför, det bara är så. Är jag lite nere så blir jag alltid på bra humör om jag bakar. Det är väl någon sorts terapi kanske och skapandets helande kraft. Chokladkakan nere till höger bakade jag igår. Bullarna alldeles nyss. I morgon får det nog bli lite matbröd.

Tillbringar några härliga dagar i stugan den här veckan. Går promenader i näromgivningarna och tar in det vackra naturen har att bjuda på. Det är sådana där fina höstdagar med klar och lite kylig luft. De lövträd som ännu inte klätt av sig sommarskruden gnistrar i glödande röda, orange och gula färger. Är det så här får det gärna vara höst för min del. Men snart kommer väl de där gråtrista regniga och stormiga höstdagarna också. Det gäller att passa på och njuta. Nej nu ska jag sätta mig i solen på verandan och njuta av en kopp kaffe med kanelbulle.

/kanelbullar0438.jpg

 

 

 

 

 

 

14 okt 2015