Invigd

Så var midsommarhelgen över. Stugbygget invigdes med lite festligheter och gäster under midsommarhelgen. Elva personer var vi totalt. Skapligt väder och gott om plats i den nya större stugan. Som det brukar, så kom det lite regn på kvällen. Men vi stördes inte mycket av det eftersom vi satt under tak och kunde fortsätta äta och sjunga.

Ja tillbyggnaden får väl betraktas som klar nu. Ok, det återstår lite lister, dörr- o fönsterfoder, tapetsering o målning och höjning av golv i två rum. Men stugan är fullt användbar och ett par veckor före midsommar genomförde kontrollansvarig och Ludvika kommuns bygglovshandläggare slutbesiktning av bygget.

 Under sommaren har jag sällskap av Kristina härute. Dessutom kommer barn o barnbarn, vänner o bekanta på besök då och då. Idag är det en regnvädersdag som utesluter utomhusaktiviteter. I stort sett har vädret varit bra hittills under sommaren. Lite omväxlande med soldagar och regnvädersdagar. Visst kunde det vara bättre, en liten värmebölja skulle inte sitta fel! Men man får ta det som det kommer. Jag tycker det redan har varit bättre än hela förra sommaren totalt.

Skrivandet ligger tyvärr i träda och har gjort det under praktiskt taget hela byggtiden. Jag har försökt ta tag i det ett par gånger men det är svårt att fokusera så länge det finns angelägna arbetsuppgifter med bygget att ta tag i. Det lär väl inte bli så mycket i sommar heller när vänner och bekanta dyker upp lite då och då. Det är ju bara trevligt att få lite umgänge.

Men tiden går fort och snart är det höst igen. Då SKA jag ta tag i skrivandet igen.

26 jun 2013