Bokutgivning

Så var hela manuset till ”Vän eller fiende” utlagt på min web-plats.

Hoppas ni som orkat läsa haft nöje av läsningen. Ett stort TACK för alla ”gilla-tryckningar” och alla positiva kommentarer. Det behövs sådant också mitt ibland den självkritik man försöker utrusta sig med för att hålla uppe ambitionsnivån.

Manuset är utlagt i sin helhet i en takt av ett kapitel om dagen. Med hundra kapitel blev det alltså hundra dagar. De senaste dagarna har jag redan börjat från början igen, med att plocka bort kapitel! Det kommer jag att fortsätta med tills det bara ligger enstaka kapitel kvar, som smakprov.

Omfånget på det jag lagt ut är/var för stort för att ges ut i bokform. Det skulle ha blivit bortemot 5-600 sidor i pappersformat. Du som hängt med har alltså fått läsa den fulla versionen.

Nu kommer en bantad och redigerad version att ges ut under titeln ”Vilka vänner kan man lita på?” Den ges ut i ett kompakt stor-pocket format (A5) med omkring 330 sidor. Skapligt omfång det också!

Utgivningen sker med hjälp av print-on-demand förlaget Vulkan. Den kommer att finnas tillgänglig inom kort. Så snart jag har mer att berätta om utgivningen kommer du att kunna läsa här på min web-plats. När den kommer - inom några veckor förhoppningsvis, hur du kan köpa boken och vilket pris den kommer att ha.

27 apr 2014