Bokmässa

I förrgår kom en inbjudan från Dalarnas författarförbund att delta vid en bokmässa i Falun den 21 mars. Det var ett erbjudande att få ta en plats vid DFFs bokbord. Bokmässan arrangeras på MeetWork med bland annat några inbjudna kända författare. (Björn Ranelid, Tobias Åkerman och Maria Blom.)

I inbjudan stod att ”först till kvarn…” gäller, så jag kontaktade omedelbart Mia Bergman, projektledaren för bokmässan, och anmälde mitt intresse. Det är ju ett utmärkt tillfälle att få göra lite PR för mina böcker ”Vilka vänner kan man lita på?” och ”Efter kriget”.

Det går ut på att stå vid DFF-s bokbord, svara på frågor och presentera mina böcker och möjlighet att sälja till intresserade. Mässan pågår mellan 10-17 lördagen den 21 mars på Bergmästaregatan 2 i Falun. Jättespännande men samtidigt lite skrämmande. Klarar jag att ”fungera” så länge? Det blir väl att lita till mina sprutor.

För säkerhets skull informerade jag i min intresseanmälan om min sjukdom. Så man vet om att jag kanske måste gå ifrån vissa tider för att ”ladda batterierna”. Ska se om jag kan få lite hjälp av någon under dagen. Kristina är upptagen, men Johan kanske…

Vi får se hur det blir. Jag vet ju inte om jag får plats. Hursomhelst så är det något spännande att se fram emot.

17 jan 2015